Kantoren schoonmaak Haarlem

Kantoren schoonmaak Haarlem

Wilt u een betrouwbare en ervaren partij die kantoren schoonmaak in Haarlem verzorgd? ASP dienstverlening heeft al jaren ervaring op dit gebied. Met vele tevreden klanten die wij door de jaren heen hebben bediend voeren wij met plezier kantoren schoonmaak in Haarlem uit.

ASP dienstverlening zorgt voor een schoon kantoor of bedrijfsruimte waar u verder geen omkijken naar heeft. U kunt met goed vertrouwen uw klanten ontvangen in bijvoorbeeld een schone vergaderruimte. In uw kantoor zullen wij bijvoorbeeld stofzuigen, de bureau’s schoonmaken en prullenbakken legen. Heeft u een extra klusje? Onze schoonmakers helpen u graag een handje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van een lampje.

kantoren schoonmaak Haarlem

Een vaste, afgesproken prijs

Korte communicatielijnen

Door inzet een verrassend goed resultaat

Wij gaan voor een langdurige samenwerking

Elke dag met een fijn gevoel naar uw kantoor

Niet alleen op het gebied van resultaat willen wij alles in orde hebben, ook houden we rekening met het milieu. Als bedrijf dat zich specialiseerd in kantoren schoonmaak in Haarlem wilen wij onze schoonmaakmiddelen zo milieuvriendelijk mogelijk. Wij houden dus rekening met het milieu zonder dat de werking van onze schoonmaakmiddelen middelen vervalt.  Kiest u ervoor met ons in zee te gaan, heeft u niet alleen een fijne parter erbij om uw kantoor netjes te houden maar draagt u dus ook een steentje bij voor een goed milieu.

Altijd een stapje verder bij kantoren schoonmaak in Haarlem

ASP dienstverlening stelt zich graag aan  u voor. We komen vrijblijvend bij u langs om een inschatting te maken van het werk en zullen in goed overleg met u een offerte opmaken. Door de korte lijnen in communicatie en het vooraf goed bespreken van uw wensen willen wij zo veel mogelijk onduidelijkheid en mogelijke klachten voorkomen.

Wilt u meer over onze dienstverlening weten of heeft u specifieke vragen over ons bedrijf? We geven u graag een extra toelichting. Neem vooral contact op via info@asp-dienstverlening.nl of vul ons contactformulier in.