Schoonmaakbedrijf Haarlem

Schoonmaakbedrijf Haarlem

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Haarlem, die niet alleen een uitstekende service heeft maar ook nog betrouwbaar en secuur te werk gaat? ASP dienstverlening kan u met een selectie aan services van dienst zijn.

Als schoonmaakbedrijf in Haarlem willen wij de klant voorzien van een kantoor of andere bedrijfsruimte, waar u zonder schaamte uw kantoorruimte kunt laten zien. We zorgen ervoor dat uw vloer zorgvuldig is gestofzuigd, we nemen de bureaus af met milieuvriendelijk schoonmaakmiddel en we zorgen dat de vuilniszakken tijdig worden geleegd. Indien u dit wenst kunnen wij er ook voor zorgen dat de sanitaire voorzieningen in uw bedrijf weer schitteren als nieuw.

Schoonmaakbedrijf Haarlem

Een vaste, afgesproken prijs

Korte communicatielijnen

Door inzet een verrassend goed resultaat

Wij gaan voor een langdurige samenwerking

Een schoon kantoor, dat vindt u toch ook fijn?

Buiten het feit dat wij alles op alles zullen zetten om uw kantoor tot in de puntjes schoon te maken, zijn wij altijd bereid om een stapje meer te doen. Moet er een lampje worden vervangen? Geen probleem. Een schoonmaakbedrijf in Haarlem die een stapje meer doet kan u meer uit handen nemen dan alleen het uitvoeren van de standaard taken.

Een milieubewust schoonmaakbedrijf in Haarlem

Op een dag gebruiken wij met ons schoonmaakbedrijf in Haarlem vaak veel schoonmaakmiddel en andere reinigingsmiddelen om een bedrijfsruimte of kantoor schoon te maken. Omdat reguliere middelen vaak voor een belastin van het milieu kunnen zorgen, gebruiken wij onze eigen milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

Kortom: we zijn niet zomaar een schoonmaakbedrijf in Haarlem. ASP dienstverlening streeft naar het beste resultaat waarbij ook met extra klusjes u graag van dienst zijn. Een schoonmaakbedrijf in Haarlem die milieubewusteen zo hoog mogelijk serviceniveau wilt bereiken. We communiceren met korte lijnen en spreken bij aanvang van het opdracht geven de opdracht duidelijk met u door. Zo voorkomen we onnodige klachten of meningverschillen.

Meer informatie over onze diensten of heeft u overige vragen? Neem gerust eens contact op, we staan u graag te woord.