Vloeronderhoud Haarlem

Vloeronderhoud Haarlem

Vloeronderhoud Haarlem: Zit uw vloer vol met gebruikerssporen of heeft uw vloer zijn beste tijd gehad door vlekken of beschadigingen? ASP dienstverlening is u graag van dienst met de nieuwste technieken op het gebied van vloeronderhoud. Onze specialisten voeren het vloeronderhoud in Haarlem vakkundig uit zodat u weer optimaal van uw vloer kunt genieten. Na een behandeling van de vloer zal de vloer weer zo goed als nieuw zijn. Uw huis of kantoor zal weer een stuk frisser, mooier en nieuwer aanvoelen na een behandeling van ASP dienstverlening.

Vloeronderhoud Haarlem

Een vaste, afgesproken prijs

Korte communicatielijnen

Door inzet een verrassend goed resultaat

Wij gaan voor een langdurige samenwerking

Een schone en glanzende vloer

Onder vloeronderhoud verstaan wij het stofzuigen en het moppen van uw vloer. Wij gebruiken hiervoor hoogstaande materialen en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Om ervoor te zorgen dat de dienst die wij u verlenen zo goed mogelijk naar uw wens is. Komen wij alvors we de samenwerking starten de opdracht uitgebreid met u doornemen. Zo voorkomen wij klachten of onduidelijkheden aan uw kant bij het vloeronderhoud in Haarlem.

Voor elk type vloer hebben wij een andere benadering. Een marmoleum vloer, zoals vaak te zien is in de zorg of in het onderwijs, reinigen we met de daarvoor bestemde machines. Bij bijvoorbeeld een houten vloer hebben we een andere aanpak om hierbij het optimale resultaat te behalen.

Vloeronderhoud in Haarlem laten uitvoeren door een specialist

We hebben een jarenlange ervaring met het vloeronderhoud in Haarlem. Onze specialisten komen stipt op tijd bij u langs om de werkzaamheden uit te voeren. Dit kan uiteraard ook in het weekend, na en voor kantooruren.

U zult op de lange termijn merken dat er een fijne en schone werk of woonruimte ontstaat waarin u nooit last heeft van bijvoorbeeld vieze vlekken of veel stof

Wilt u meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen bieden? We staan u graag te woord om zo tot een passende samenwerking te komen.